Monday

Go to: Kotka 2012

BEWARE! Because this is going to be the longest post I've ever done in this blog. An ode to Kotka, to Finnish summer which is so beautiful and so short and to nature. I spent the most amazing weekend at Kotka, my original home town. There was so much going on and I had four of my cameras with me. I think I have to make a list first about everything:

- I saw my Mom, my sister, my two brothers and lots of other people
- I ate breakfast at my Mom's balcony and she told me stories about me and my siblings when we were kids. I laughed so much that my little brother woke up.
- I visited my sister's pop-up second hand shop Pilkku (check it out on Kirkkokatu if you're at Kotka. And Anna, you're amazing!)
- I watched people doing graffitis at Kaupunki Haltuun!-happening
- I made some art at Bertta
- I first lost my camera's lens cover at my sister shop, then I dropped one to a river
- I was blown away with all the colours of azalea park
- I went by the sea and saw a huge anchor, islands and xylophone
- I visited my godparents and went for a swim in a hidden lake, then some sauna and grilled sausages
- I had a long morning walk with my cameras and got wet on a summer rain
- I made some food with my Mom and had it with the whole family

And let me just tell you: Kotka is quite a nice place to visit! Because for so long I thought that there's nothing and now there was so much. I actually cannot wait to go back there.

4 comments:

 1. Oih, kuin tilauksesta tämä postaus. Kuulostaa ja näyttää mahtavalta viikonlopulta. Me ollaan purjehtimassa Kotkaan tänä kesänä ja sieltä sitten Tallinnaan. Mitä paikkoja/putiikkeja Kotkassa ei saa missata? Ainakin nuo putiikkikuvat näytti kiehtovilta :)

  ReplyDelete
 2. Hei mahtavaa! Kotka osaa yllättää positiivisesti jopa sieltä kotoisin olevan ;) Jos kerran purjehditte sinne, niin näette jo luultavimmin Kotkan parhaimmillaan eli mereltä. Lähisaaret (Varissaari, Lehmäsaari, Kaunissaari, Kukouri) ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Ja kun rantautuu itse Kotkan saarelle, niin Sapokka on mun mielestä Suomen kauniimpia puistoja vesiputouksineen ja japanilaisine puutarhoineen. Siitä sitten käveleekin nopeasti ihan keskustaan. Keskuskatu ja Kirkkokatu ovat ne pääkadut joiden varrella kaikki on. Ja keskellä on Sibeliuspuisto ja kauppakeskus Pasaati. Ihania puoteja en tarkalleen tiedä itekään hirveästi, koska niin monta vuotta on tullu oltua pois Kotkasta. Mutta tosiaan, tuo sisareni pop-up kirppari/käsityöliike sijaitsee Pasaatia vastapäätä Kirkkokadulla. Muutoinkin Kotkan kirppareilta löytää aina jotain jännää, joten niitä voi suositella. Torin kulmilla on myös joitain sisustus ja vaateputiikkeja, joissa on vähän erilaista tavaraa. Ja jos innostutte hieman enemmän tutustumaan Kotkaan ylipäätänsä niin suosittelen ehdottomasti Kymijokea ja lähellä olevaa Langinkosken keisarillista kalamajaa ja sen seutua. Näistäkin kuvista muutama on sieltä. Aivan mahtavaa luontoa ja pauhaava vesi ja paljon kävelyreittejä.

  ReplyDelete
 3. Voi ei! Toi kesäkirppis näyttää aivan ihastuttavalta. Miksei sellaisia ole Tampereella!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, täytyykin sanoa tuosta siskolle. Se on niin innokas että varmasti perustais Tampereellekin oman pop up-kirpparinsa ;)

   Delete