Saturday

Sunny Saturday

I love Saturdays like these. First, having my dear friend all for myself, breakfast with her, then lunch with my sister at Telakka (the greatest halloumi salad that I've ever eaten), then coffee and lounging at a café. Just chatting and talking about everything in life. And the sun! I'm so energized by all of this.

4 comments:

 1. Näyttää ja kuulostaa mukavalta lauantailta! Myös tuo mäntypöytä näyttää kivalta. Olen miettinyt samantapaista mäntytasoa työpöydäksi, mutta haluaisin ehkäistä männyn kellastumisen... Oletko käsitellyt tuon jollain lailla? Näyttää niin ihanan vaalealta.

  ReplyDelete
 2. Pöytä jalkoineen ja levyineen on itseasiassa IKEA:sta reilu vuosi sitten hankittu. Silloin oston jälkeen öljysin huonekaluöljyllä, mutta muuten en kyllä oo tehny sille mitään. Mutta oon kyllä itekin tykänny tasosta, joka on siis mullekin työpöytänä hankittu mutta toimittaa nyt kyllä ruokapöydänkin virkaa. Helppo muutoissa myös ;)

  ReplyDelete
 3. Moi! Semmonen lisäkysymys vielä, että saako noita kyseisiä pukkijalkoja mitenkään tuon levyn alapintaan kiinni? Niissä ei ilmeisesti ole mitään reikiä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyi ihan tarkistaa ja tehdä retki pöydän alle :) Mutta tosiaan, ei ole reikiä noissa pukkijaloissa, mikä on hieman miinusta niissä. Nythän toi mun pöytä on kiinni seinässä, joka tukevoittaa sitä hieman enemmän, mutta aiemmin kun mulla oli pöytä enemmän keskellä huonetta ilman seinän tukea, niin olisi ollut hyvä saada lisää tukevuutta siitä, että pukkijalat ois tosiaan ollu kiinni pöytälevyssä.

   Delete